Black Weekend Deals!

 Black Weekend Deals
Anker

[]

Scoor de beste deals dankzij onze enorme kortingen!

Black Friday is dé jaarlijkse hoogdag voor wie koopjes wil scoren. Ook bij ons!

Maar wij gaan een stapje verder en maken er een Black Weekend van: 4 (vier!) dagen lang hoge kortingen op heel wat toestellen.

Kom langs in onze Exellent winkel op 27 november, 28 november, 29 december én 30 november (CyberMonday) 2020. Of shop gewoon online. Wij leveren ook op zaterdag!

Anker

[]

Anker

[]

Waarom kortingen op Black Friday?

Black Friday (in het Nederlands: 'Zwarte Vrijdag') is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Over de oceaan hebben de meeste werknemers dan vrij. Black Friday valt volgend jaar op 27 november 2020 en luidt het begin in van de kerstaankopen. Ook bij ons! In België krijgen we geen dagje verlof en daarom houden wij een Black Weekend, waarin je de beste deals scoort!

Is de drukte in de winkel niks voor jou? Profiteer dan gewoon thuis van de Black Friday aanbiedingen en bestel je nieuwe toestellen online! We leveren je aankoop aan huis en op afspraak, het toestel wordt aangesloten en jouw vakman neemt de verpakking terug mee. Als dat geen service is!

De beste deals scoor je een heel Black Weekend lang!

Houd deze pagina in de gaten en scoor de beste deals dankzij de hoge kortingen!

Zorg dus dat je er snel bij bent! De prijzen zijn zichtbaar vanaf vrijdag 27 november 00u01 tot maandag 30 november 2020 23u59.

Zijn wij niet open op zondag of maandag? En wil je toch op deze dagen koopjes doen? Dan is er ook nog CyberMonday: dé koopjesdag voor alle webshops, ook bij ons!

Black Weekend Deal
Anker

[]

1, 2, 3 en shoppen maar!

Ontdek op deze pagina al onze Black Weekend Deals. Wees er snel bij, want op = op!

Anker

[]